Vässarö

Nu är det dags att boka in sommarens scoutläger!!!

Detta år har vi planerat att åka till Vässarö.

Vässarö är scouternas egen ö och ligger i den yttersta skärgården mellan Grisslehamn och Öregrund.

Vässarö är en ö där vi trivs och återkommer till med jämna mellanrum. En härlig ö full av scoutaktiviteter som klättervägg, trapperspår, kanoter, segelbåtar, optimistjollar mm. Vässarö fungerar som ett sk serviceläger. Man bokar in sin kår och får en lägerplats på en av alla ängarna, vi bokar själva vårt veckoprogram och genomför dessa med öns alla funktionärer. Vi får mat för hela veckan (råvaror förstås som vi själva tillagar i vårt lägerkök.)

Gå gärna in på Vässarös egen hemsida www.vassaro.nu Där finns flikar med info tex Om Vässarö, där det står lite om ön och vart den ligger, hur man tar sig dit mm. Under fliken Läger , står det lite om scoutläger och programaktiviteterna mm

När?

Vi åker mot Vässarö med egen buss från Mora onsdagen den 15 juni. Vi åker med bussen till bryggan vid Ellan, Singö. Där hämtar de oss och vår lägerpackning med Vässarös egen båt.

Vi åker hem på samma sätt tisdagen den 21 Juni.

Vad kostar det?

Lägerkostnaden är 1500 kr. Då ingår bussresan och båtresan tur och retur, boende, aktiviteter och mat. Det som tillkommer är fickpengar.

Lägerinfo

Den 1 februari kl 18 för scouter och föräldrar.

Mer information?

Mer information, utrustningslista, program mm berättar vi om längre fram i vår vid ett föräldramöte. Självklart kan man fråga sina ledare om man undrar över något redan nu. Alla vi ledare har någon gång varit på Vässarö.

Varför redan nu?

Vi skickar ut lägerdatum redan nu för att ni ska kunna planera för era semestrar och scouternas sommarlov. Så att ni inte missar årets höjdpunkt att åka på scoutläger!! Dessutom planeras det redan nu för fullt bland de som arbetar på Vässarö och snart ska vi boka program.

Maila din anmälan till:

christina.lekskogboggby@telia.com