Bli scout

Äventyr och utmaningar genom att själv få prova på. Hos oss får du uppleva äventyr i naturen och lära känna nya kompisar. Du kan vara scout genom hela livet.
I Scouterna får du prova på nya saker. I den lilla gruppen, patrullen, får du nya kompisar och öva på att leda dig själv och andra. I Scouterna blir du redo för livet.

När kan jag bli scout?

Du kan börja i Scouterna när du är 8 år. Du börjar som spårarscout och sedan blir du upptäckarscout, äventyrarscout, utmanarscout och roverscout. Ledare kan du vara sedan hela livet.

De tre vanligaste svaren på varför man är scout

1. Kompisarna
  2. Åka på läger
  3. Prova på nya saker

Du är välkommen när som helst på terminen att komma på ett möte och testa scouting.

Kontakta avdelningsledaren, så kan denna berätta mer och ni kan komma överens om när det passar.

Är du mellan 8-9 år?

Då ska du kontakta

Torbjörn Ståhl

Ledare Ordförande
E-post: torbjorn.stahl@morascout.org
Mobil:

Ledare för Spårarna. Ordförande i kåren.

Är du mellan 10-12 år?

Då ska du kontakta En avdelnings ledare för i år finns inte än men du kan kontakta

Christina Lekskog Boggby

Ledare Vice-Ordförande